MVT, de specialist in stroomloos vernikkelen sinds 1988

Onze klanten situeren zich in zowel elke sector als marktsegment. Als dynamische en moderne onderneming zijn kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en glasheldere afspraken onze kernwaarden.

Grote afmetingen tot 4,5m en 10 ton
Snelle offerte en productie
Ruime openingstijden
Uw product klaar voor verzending binnen 5 werkdagen
Eigen ontwikkeld nikkelproces
Technisch advies

Chemisch vernikkelen?

Stroomloos vernikkelen of autokatalytisch vernikkelen is een materiaalveredeling die met een zeer hoge nauwkeurigheid aangebracht wordt. Redenen om objecten chemisch te vernikkelen zijn corrosiewering, slijtvastheid en verfraaiing van onderdelen op basis van staal, RVS, aluminium, koper en hun legeringen.

Chemisch vernikkelen is mogelijk voor:

  • stukwerk;
  • seriewerk;
  • uitzonderlijke toepassingen.

Breed inzetbaar

MVT nv is in tal van sectoren actief waaronder: aardolie en aardgas, elektrotechniek kunststofindustrie, machinebouw, voedingsindustrie…

ISO Gecertifieerd

MVT nv is ISO9001 gecertifieerd. Het biedt garanties op het gebied van organisatiekwaliteit en is een bewijs dat er binnen MVT een systeem van continue verbetering is opgezet.
Certificaat

Millieubewust

MVT beschikt ondermeer over moderne waterzuiverings-installaties, die ons in staat stellen om reeds vandaag te voldoen aan de toekomstige Parcom-normen.

Nieuwbouw voor MVT

De bouw van een nieuwe bedrijfshal, die medio dit jaar in gebruik wordt genomen, vormt een aanzienlijke uitbreiding van het bedrijf. In het nieuwe gebouw komen de grootste nikkelbaden van de Benelux te staan. Dit betekent naast een verdubbeling van de productiecapaciteit ook een belangrijke verhoging in efficiëntie.
Verder lezen
commentfacebook-squarelinkedin-squareinstagram